Netherlands
Valuta:
Inloggen Account aanmaken
Naar huis  /   Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending
Verzendmethoden
Zodra we uw betaling hebben ontvangen, worden we wereldwijd binnen 2-3 werkdagen door EMS goedgekeurd voor levering van uw goederen, uw verzendadres wordt verwacht dat de vracht binnen 5-7 werkdagen aankomt.

Teruggavebeleid
We staan ​​alleen een volledige terugbetaling toe voor artikelen die problemen hebben veroorzaakt door ons, die, als het pakket niet alle accessoires en onderdelen bevat die werden verzonden, de kosten van de accessoires en onderdelen van de totale productprijs in mindering worden gebracht en alleen kunnen worden gegarandeerd een gedeeltelijke terugbetaling, als om welke reden dan ook de grootte, kleur of terugbetaling moet worden gewijzigd is de reden van "In tegenstelling tot", de verzendkosten van het geheel worden productprijs in mindering gebracht.

TERUGSTUURBELEID
Retourzendingen of ruilen zijn toegestaan, mits de klant het product via de website heeft gekocht en binnen 30 dagen na de datum van ontvangst. Gelieve ons te contacteren.

Navigatie
De opgegeven prijzen zijn exclusief verzend- en verpakkingskosten. Deze worden automatisch berekend in het bestelproces. Afzonderlijk gemarkeerd op items die door de transporteur worden afgeleverd vanwege hun omvang of gewicht (verzendingsitems) worden verzendkosten in rekening gebracht. Rechten en belastingen voor leveringen zijn voor rekening van de koper en zijn niet inbegrepen in de aankoopprijs of de verzendkosten.

Annulering van de bestelling
Als u uw bestelling wilt annuleren, moet u contact opnemen met onze online klantenservice of onmiddellijk een e-mail sturen. De meeste bestellingen worden binnen 1-3 dagen na de besteldatum verstuurd. Verzending Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Annulering verzoeken nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons terugkeerbeleid.