Netherlands
Valuta:
Inloggen Account aanmaken

Bestsellers

Adidas Speedex 16.1 Boost Boksschoenen Dames Wit / Zwart / Goud Metalen (izi744) Adidas Speedex 16.1...
€202.68  €103.23
Adidas Duramo 8 Trainer Training Schoenen Heren Rood / Rood / Wit / Rood (yps533) Adidas Duramo 8...
€70.46  €43.18
Adidas Speedex 16.1 Boost Boksschoenen Heren Zwart / Goud (fec882) Adidas Speedex 16.1...
€202.68  €103.23
Adidas Cloudfoam One Thong Lifestyle Schoenen Dames Zwart / Zwart / Blauw (hdu723) Adidas Cloudfoam...
€28.11  €21.16
Adidas Originals Glenbuck SPZL Lifestyle Schoenen Dames Lichtbruin / Wit / Light Lichtgrijs (jrc535) Adidas Originals...
€127.28  €77.47
Adidas Hockey Lux Hockeyschoenen Heren Blauw / Blauw / Zonne-Geel / Blauw Dark (egx729) Adidas Hockey Lux...
€177.54  €100.09
Adidas Terrex Agravic Speed Outdoor Schoenen Heren Zwart / Wit / Rood (ksy274) Adidas Terrex...
€114.71  €73.70
Adidas Terrex Skychaser GTX Outdoor Schoenen Heren Marine / Zwart / Blauw (ziy453) Adidas Terrex...
€190.11  €99.46
Adidas Speedex 16.1 Boost Boksschoenen Dames Zwart / Goud (pot42) Adidas Speedex 16.1...
€202.68  €103.23
Naar huis  /   Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacy verklaring
Dit privacybeleid legt in algemene bewoordingen uit hoe wij de privacy van uw persoonlijke informatie beschermen. Dit is van toepassing op alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt wanneer u zich bij ons registreert.
 
Welke informatie verzamelen we?

De soorten persoonlijke gegevens die we van u verzamelen, zijn afhankelijk van de omstandigheden van het verzamelen en van het type dienst dat u bij ons aanvraagt. Als u bijvoorbeeld een product van deze website wilt kopen, kunnen wij gegevens verzamelen zoals uw naam, e-mailadres, verzendadres, factuuradres en andere informatie die relevant is voor uw aankoop.
 
Aangezien wij wettelijk verplicht zijn om uw toestemming te verkrijgen voor het verzamelen van "gevoelige informatie", gaan wij ervan uit dat u toestemming heeft gegeven voor het verzamelen van alle informatie die u ons hebt verstrekt voor gebruik in overeenstemming met dit beleid, tenzij u ons vertelt anders.
 
Hoe we informatie verzamelen

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoekt, wanneer u met ons zaken doet via onze website, of wanneer u persoonlijk contact met ons opneemt. We zullen geen persoonlijke informatie verzamelen zonder uw toestemming. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u de velden invult die nodig zijn om een ​​transactie via deze website mogelijk te maken.
 
Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken

Over het algemeen verzamelen we uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken
2. Om producten te leveren die u bij ons hebt besteld
3. Om u informatie te geven over onze producten en diensten
4. Om uw mening te vragen over onze producten, diensten, marketing en website.
 
Sommige van de persoonlijke gegevens die we verzamelen, zijn essentieel voor ons om nauwkeurig te kunnen identificeren wie de service gebruikt. Andere soorten persoonlijke gegevens die we verzamelen, helpen ons een profiel te ontwikkelen van wie onze service gebruikt en wat hun interesses zijn. Dit helpt ons bij het aanbieden van producten die voldoen aan de behoeften van de gebruikers van deze website.
 
Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden

We kunnen uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan derden voor het doel waarvoor de informatie is verzameld of voor aanverwante doeleinden, bijvoorbeeld om een ​​transactie namens u te voltooien of om u een product te leveren dat u hebt gekocht. We betrekken externe contractanten om diensten voor ons uit te voeren, waarbij de aannemer de persoonlijke informatie verwerkt die wij hebben. We betrekken bijvoorbeeld momenteel externe aannemers om:
 
1. Lever producten af ​​die zijn gekocht van deze website
2. Verstrek elektronische overboekingsdiensten, verwerking van creditcardaccounts en gerelateerde diensten
 
Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

We bewaren uw persoonlijke gegevens veilig en zullen deze niet verhandelen, verhuren of verkopen. We zullen alle redelijke stappen ondernemen om alle informatie die we over u hebben veilig te houden. Persoonlijke informatie kan zowel elektronisch op ons computersysteem worden opgeslagen. Firewalls, wachtwoorden, antivirussoftware en e-mailfilters acto om al onze elektronische informatie te beschermen.
 
Wijzigingen in deze privacyverklaring

We kunnen dit Privacybeleid wijzigen naarmate onze bedrijfsvereisten of de wet wijzigen. Alle wijzigingen in dit privacybeleid worden op onze site bijgewerkt. Bezoek deze pagina daarom regelmatig om er zeker van te zijn dat u ons meest recente privacybeleid naleeft.
 
Uw zorgen oplossen

Als u vragen heeft over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt, neem dan gerust contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht.